Millistream Trader Derivatives, Powered by MktBeam

Förbättra din upplevelse av derivathandel

Prova gratis i 30 dagar

(det behövs inget kreditkort)

StraddleView

Effektiv marknadsöversikt

Vår Straddle View erbjuder snabb navigering och ett intuitivt sätt att visa, sortera och filtrera optionspriser, deras realtidsuppdaterade implicita volatilitetsnivåer och deras riskmått (options- "greker").

RollMatrix

Hitta optimala rullnivåer

När dina positioner närmar sig lösen och du vill rulla, hjälper vår Roll Matrix dig att hitta rätt strike och ny lösendatum som passar din riskaptit. Rullmatrisen visar en rullorderbok (bid/mid/ask) beräknad genom att kombinera priser i marknaden för varje optionsben. Håll muspekaren över priserna för att se detaljerade köp- och säljningsinstruktioner för att handla din rullning.

VolMonitor

Håll koll på volatilitetstrenderna

Är optionerna dyra eller billiga i förhållande till historiska nivåer? Vår VolMonitor rankar aktier enligt implicit volatilitet (med val av strike), historisk volatilitet och skillnaden mellan dem (s.k. "Edge"). Den visar också percentilrankning på implicit vol och “edge” så att du kan jämföra nuvarande nivåer med dess 1-åriga historia.

CombinationWatch

Titta bakom kulisserna

Visste du att optiolnskombinationer har egna orderböcker på Nasdaq Nordic? Vi visar alla prisförfrågningar som skickas till börsen för kombinationer, inklusive de olika benen i ordern, så att du noggrant kan övervaka alla typer av aktiviteter och bli inspirerad att delta i handlingen.

StrategyLab

Utforska optionskombinationer

StratLab låter dig modellera optionskombinationer med en enkel dra-och-släpp-funktion och indikerar prisnivåer som kombinationen bör handlas på baserat på individuella ben i marknaden. Din specifika kombinations orderbok visas på skärmen när din kombination är på börsen.

Kontakta oss för mer information eller en demo av våra lösningar

Genom att skicka detta meddelande samtycker du till att få ett e-postsvar relaterat till din förfrågan i enlighet med vår integritetspolicy

MILLISTREAM

Millistream Trader är en produkt från Millistream Market Data AB, en ledande nordisk leverantör av realtids- och historisk marknadsdata. Vi är ett marknadsdataföretag som tillhandahåller ett komplett utbud av finansiell data via en arkitektur som kombinerar låg latens, hög genomströmning och tillgänglighet med enkel integration.
www.millistream.com

Kontakta oss på info@millistream.com

© 2022 Millistream Market Data AB
Millistream Market Data AB, Mässans Gata 10, 402 24 Göteborg
Reg.no. 556763-4117

MKTBEAM

Millistream Derivatives Module är en produkt från MktBeam AB som erbjuds som ett premiumtillägg till Millistream Trader. MktBeam utvecklar design för användarupplevelser, användargränssnitt och analyslösningar för handlare på finansiella marknader. Vi är baserade i Stockholm.

www.mktbeam.com

Kontakta oss på info@mktbeam.com

© 2022 MktBeam AB
MktBeam AB, Karlavägen 53, 114 49 Stockholm
Reg.no. 556991-0556

Registrera dig för 30-dagars test

Genom att skicka detta meddelande samtycker du till att få ett e-postsvar relaterat till din förfrågan i enlighet med vår integritetspolicy